Könnyen és gyorsan elkészíthető különleges fasírtpor (lenmag, szezám és burgonyapehely, napraforgó, rizsliszt főbb alapanyagokból). Kb. 250 ml vízzel elkeverve 30 perc pihentetés után pogácsákat formálva forró olajban kisütjük. A kisütéshez 200C alatti kókuszolajban való kisütést ajánljuk!

Összetevők:

kukoricakeményítő, lenpehely, szezámpehely, burgonyapehely, napraforgó, barnarizsliszt, fűszerpaprika, tengeri só, vöröshagyma, zöldségkeverék (sárgarépa, paszternák,póréhagyma, petrezselyemlevél), fokhagyma és fűszerek.

Allergének a termékben: szezámmag (aláhúzással jelölve az összetevők között)

Tárolás: száraz, hűvös helyen

Származási hely: Magyarország (hazai feldolgozású termék)

Forgalmazó: Dénes-Natura Kft.