A zselatin a legelterjedtebb zselésítő anyag széleskörű felhasználhatóságának köszönhetően. Használható többek között gumicukor, puding, kocsonya, édességek (pl. panna cotta) készítéséhez, levesek, szószok sűrítéséhez.
Elkészítése: Jellemzően 6 gramm zselatint fél krémhez ajánlott használni, 9 gramm esetén pedig már vágható végeredményt kapunk
Összetevők: 100% étkezési marha zselatin
Egyéb allergén információ: Nyomokban földimogyorót, dióféléket és szezámmagot tartalmazhat.
Az étkezési zselatin természetes sűrítő- és zselésítőanyag, amely könnyen oldódik és stabil, áttetsző gélt képez. Ideális választás desszertek, zselék, torták és más kulináris alkotások elkészítéséhez.
Adagolási javaslat: Használj 1-2 evőkanálnyi zselatint (kb. 10-20 g) különféle desszertek, zselék, sütemények vagy levesek készítéséhez. Oldd fel forró vízben, majd hagyd hűlni, hogy kialakuljon a zselés állag.
Az étkezési zselatin egy kiváló minőségű természetes sűrítő- és zselésítőanyag, amely különféle kulináris felhasználásra alkalmas. A 200 Bloom értékű zselatin por könnyen oldódik, és stabil, áttetsző gélt képez, amely tökéletes desszertek, zselék, torták, pudingok, húsételek és más kulináris remekművek elkészítéséhez. A 30 mesh szemcseméret biztosítja a gyors oldódást és a sima textúrát.
Összetevők:
100% étkezési marha zselatin
Egyéb allergének
Nyomokban földimogyorót, dióféléket és szezámmagot tartalmazhat.





